Spring til indhold

Om INUVA

INUVA – Inuk, Innovation, Udvikling, Vækst og Analyse

OM OS

Vi er alle fire drevet af at udvikle, se innovative resultater, lave kvalitet og skabe en bedre hverdag på såvel arbejdspladser som i samfundet generelt. Vi er hver især energifyldte og venlige, og vi bliver ofte beskrevet som mennesker der skaber energi i andre, inspirerer til fremdrift og får folk til at flytte sig igennem motivation og begejstring. 

Som hold lægger vi vægt på at være ordentlige, nærværende, ærlige og nede på jorden. Vi sætter en ære i at vi tilbyder ydelser der er resultatskabende i alle dele af landet geografisk såvel som menneskeligt. Vi arbejder med mennesker alle steder, og med organisationer i alle former. 

Vi gør det ud fra devisen at folk bedst kan flytte sig og vokse hvis processen starter der hvor de står nu. Derfor tager vi udgangspunkt i menneskers reelle virkelighed og tilegner os konkret lokal viden om organisationen og stedet før vi udvikler vores produkt – det er vores tilgang – man skal kunne forstå det nære for at kunne udvikle til fremtiden.

HVEM ER INUVA

Rasmus er akademiker samt strategi- og projekt-ekspert. 

Maria er bredt kendt for at være en energifyldt og vellidt vært, facilitator, speaker og generelt mediepersonlighed. 

Claus er ekspert i at se muligheder og optimeringer i såvel enkelte virksomheder som byer og distrikter 

Emil er forandringsskaber, døråbner og interessevaretager på højeste niveau. At tage en proces sikkert fra ide til gennemførelse, er Emils spidskompetence.