Spring til indhold

Rasmus Jakobsen

Rasmus Jakobsen

Rasmus er akademiker samt strategi- og projektekspert. Med erfaring fra strategisk projektarbejde i hele verden er han trænet i at se processen hele vejen fra problemstilling til handlingsplan. Han opererer med den grundforståelse at alle kontekster er forskellige, og at strategierne for at skabe forandringer derfor også må være det. 

Rasmus’ evner i vidensindsamling, analyse og strategiudvikling spænder bredt og kan derfor effektivt bruges indenfor områder som erhvervsudvikling, demokrati, organisatoriske forandringer, socialområdet, uddannelse mv. 

Rasmus har afholdt kurser og udviklet strategi for målgrupper og organisationer af alle slags, og kombinerer med elegance det tungt akademiske stof, med den oplevede virkelighed for helt almindelige mennesker. Rasmus har det bedst når han er “i marken”, og får indblik i reelle problemstillinger i det konkrete område. Han er kulturelt velbevandret og formår at begå sig med gode resultater i alle slags situationer og med alle slags mennesker. 

At skabe fortrolighed, agere loyalt, og hjælpe folk igennem professionelle udfordringer med personlige virkemidler er et af Rasmus’ klare styrkeområder. Med en efteruddannelse som systemisk proceskonsulent, og lang erfaring i at udvikle og sparre med både individer og grupper, er han den rigtige til at lave coachende udviklingsforløb, intense samarbejdsforløb for grupper og teambuilding for f.eks. afdelinger. 

Rasmus har arbejdet med en bred palette af områder som f.eks. politik, strategi, store kampagner, u-landsprojekter og verdensmål, personlig udvikling, erhvervsudvikling og undervisning i en lang række områder.