Spring til indhold

Arrangementer generelt

Skal du lave et arrangement for børn, unge og voksne? Skal du skabe begejstring om et emne som sund mad, børns rettigheder, affaldsoprydning, verdensmål eller natur? Så kan vi hjælpe dig med alt fra planlægning til afholdelse.

Vi har alle tre mange og gode erfaringer med at skabe fede og givende arrangementer i alle dele af landet. Vi kan kombinere både den gode oplevelse for målgruppen og det rigtige indhold i jeres arrangement. 

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.