Spring til indhold

Grafiske produkter og visuel identitet

Med et blik for alt lige fra detaljen til den overordnede røde tråd tilbyder vi grafiske produkter lige efter jeres ønsker.

Med mange års erfaring i grafisk opsætning, design og produktudvikling hjælper vi jer helt i mål med et flot produkt. Vi kan f.eks. hjælpe med opsætning af bøger brochurer og andre konkrete produkter, men også med at skabe det grafiske univers og den identitet der skal udtrykke jer som organisation eller virksomhed.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Opsætning af alle produkter fra bøger til designmanualer 

  • Gadgets 

  • Logo design 

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.