Spring til indhold

Strategiudvikling

Strategi er for os en resultatskabende plan der fokuserer på langsigtede mål og derudfra fastlægger de mest effektfulde handlinger. Vi mener derfor at det at arbejde strategisk er nødvendigt for nærmest alle organisationer.

En strategi kan både være eksternt og internt orienteret. Det kan f.eks. være en kommunal erhvervsstrategi fokuserende på erhvervslivet, eller en intern ledelsesstrategi for at sikre trivsel, fastholdelse og effektivitet.

Strategi er hverken svært eller kompliceret, men det kræver at man gennemgår en tilrettelagt proces for, at kunne se hvad de rigtige strategiske mål og handlinger er for ens organisation. Den proces kan vi lave med jer, og sammen med jer gå igennem, for til sidst at have en god strategi.

Vi kan f.eks. hjælpe med:

  • Proces fra A-Z inkl. kortlægning, borger-/ medarbejderinddragelse, databehandling, analyse strategiskrivning og kommunikationsplan.
  • Kommunale erhvervsudviklingsstrategier
  • Regionale udviklingsstrategier
  • Sektorspecifikke udviklingsstrategier
  • Interne organisationsstrategier
  • Strategiudvikling for afdelinger og sektioner

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.