Spring til indhold

Erhvervsudvikling uden for de store byer

Rigtig mange mindre byer og bygder rummer uforløste erhvervspotentialer. Ofte er det blot nogle få tiltag der skal til for at løfte initiativet, og gøre nye muligheder levende. Vi tilbyder skræddersyede forløb der tager udgangspunkt i de lokale behov, lokale kompetencer og ikke mindst resultatskabende nærhed. Med mange års erfaring i såvel virksomhedsdrift og iværksætteri samt projektstyring og strategisk udvikling har vi et godt udgangspunkt for at se hvad der virker, og hvad der kan skabe resultater. Vi lover ikke mere end vi kan levere, men med et godt udgangspunkt, grønlandsksprogede konsulenter og et skarpt blik for potentialer kan vi sammen finde ud af hvor udviklingsmulighederne ligger.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Kortlægning af potentialer og barrierer
  • Dialog med lokale erhvervsdrivende
  • Tilbagemelding igennem rapport og præsentation
  • Iværksætter- og virksomhedsvejledning på alle områder lige fra budget til produktudvikling og drift.
  • Lokale kurser på grønlandsk 

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.