Spring til indhold

Ideudvikling, brainstorm og konceptudvikling

Mangler I et kreativt indspark for at komme videre med nye ideer? Har i en fornemmelse af at have mange fine perspektiver, men ikke rigtig kan få dem til at give mening og være værdiskabende?

Vi kan hjælpe jer med kreativ og struktureret ideudvikling. Vi kombinerer det legende og udviklende med det målorienterede og strukturerede. På den måde skaber vi en proces der hverken bliver for begrænsende eller for kaotisk. Vi gør det igennem god situationsfornemmelse, fokus på jeres behov samt lang erfaring i at udvikle såvel projekter som organisatoriske forandringer. Vi tilbyder blandt andet: 

  • Workshops af forskellig længde 
  • Forløb med individuelle samtaler først og dernæst fælles udviklingsworkshop
  • Opsamling og afrapportering af ideer i det format I ønsker 

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.