Spring til indhold

Kampagneudvikling

At have det rigtige budskab, at nå bredt ud, og nå den rigtige målgruppe er ikke nogen nem kombination at udføre. Rigtig mange kampagner fejler på en af disse tre parametre og rammer derfor ved siden af skiven.

Med erfaringer lige fra den strategiske udvikling af kampagnen og til den helt praktiske udførelse tilbyder vi kampagneudviklingsforløb. Vi kan sammen med jer udvikle og lave kampagner fra A-Z. Det vil sige hele vejen fra idé til handling.

Vi har kompetencer indenfor udvikling, analyse, kommerciel markedsføring, politisk interessevaretagelse, grafisk design, kommunikationsplaner, sociale medieplatforme og organisering af kampagnegrupper.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Kampagneudvikling fra ide til konkret produkt
  • Workshops om strategisk kampagnearbejde
  • Grafisk identitet og design af konkrete produkter

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.