Spring til indhold

Kurser

Præsentationsteknik 

Hvad enten man skal præsentere sit arbejde for 10 kollegaer eller for 200 mennesker, kan det være en udfordrende som svær oplevelse at få leveret sit budskab som man gerne vil. Dette kursus hjælper dig gennem ganske simple teknikker og værktøjer til at opnå ro når du skal “på scenen” og leverer dit budskab inspirerende, præcist og powerfull.

 

Facilitering og workshop-planlægning

Workshops, små udviklingsmøder og kreative processer bliver en større og større del af det at gå på arbejde. Det tror vi på er en god ting – at udvikle i fællesskab kan rykke såvel afdelinger som mennesker rigtig langt. Det kan dog også være udfordrende at finde ud af hvordan man skal komme i gang med en udviklende kultur gennem worskhops, og hvordan man skal lave den rigtige worskhops som hverken er kedelig eller ligegyldig men derimod udbytterig og spændende. Det hjælper vi jer med at lære. Vi har nogle enkle, men meget effektive værktøjer der tager jer igennem processen lige fra ide, til færdig workshop. I får konkrete planlægningsværktøjer, stimuleret kreativiteten og trænet evnen til at facilitere en gruppe igennem en workshop.

 

Strategitænkning og udvikling

Igennem jeres egne problemstillinger, behov og udfordringer udvikler vi en strategi og øver os samtidig i evnen til at tænke strategisk og udvikle gode strategier. Kursus er en jordnær og step-by-step gennemgang lige fra et overordnet problem eller område til en specifik handlingsplan der kan iværksættes. Kurset udvikler samtidig gruppedynamikken og jeres fælles forståelse af hinanden og jeres organisation. Kurset kan gennemføres af alle, og fællesskabet og den fælles forståelse er helt centralt for resultatet. 

 

Iværksætteri

Iværksætteri bliver mere og mere centralt for fremtidens Grønland. Vi skal hverken baserer fremtiden på uran eller olie, men snarere på gode ideer og grønlandsk kreativitet. Med mere end 40 års sammenlagt erfaring som iværksættere og flere succesfulde start-ups bag os, kan vi med rodfæste i virkeligheden tilbyde iværksætterkurser fra A til Z. På jordnær og venlig vis tager vi udgangspunkt i den virkelighed iværksætterne befinder sig i. Vi kan tilbyde kurser på såvel grønlandsk som dansk, og får alle lige fra jollefiskeren i Upernavik til kaffeentusiasten i Qaqortoq.    

 

Samarbejde og teamspirit

Et godt samarbejde og forståelse for hinanden som personer er fuldstændig centralt for at have succes som arbejdsplads. Menneskelig glæde, tryghed og passende udfordringer giver som regel også en afdeling der er kendt for at få noget fra hånden, skabe resultater og være sine lønkroner værd. Vi mener derfor at en af de mest effektive metoder til at højne det faglige output er at arbejde med det sociale, med samarbejdet og med dialogen mellem kollegaer. Sammen med jer og baseret på jeres behov laver vi skræddersyede forløb der passer til jer. Når det handler om mennesker og samarbejde findes der ikke en “one size fits all”.  

 

Politisk strategi og fortalervirksomhed

Hvis du gerne vil fremme en sag, skabe politisk opmærksomhed om et konkret emne, eller forandre noget politisk er dette det rigtige kursus for dig. Med mange års erfaring i politisk interessevaretagelse og politisk strategi laver vi et kursus specifikt til de behov dig og din organisation har. Vores kursus er baseret på praksiserfaring og relevant teori, og vores underviser har erfaring og uddannelse indenfor netop politik og politisk strategi. Kurset henvender sig til alle der gerne vil blive bedre til at agere politisk og fremme sin sag politisk. 

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.