Spring til indhold

TV-produktion

Maria har over 10 års erfaring med at indgå i tv-produktioner og har arbejdet med såvel KNR og DR som forskellige produktionsselskaber. Maria har både erfaring som tilrettelægger og vært, og hun har flere gange været med i den opbyggende fase af det journalistiske arbejde med at finde historien, personerne og vinklen.

Senest har det været en produktion om tvangsadopterede grønlandske børn og tidligere sommerhilsen fra grønland, julehilsen til Grønland og julekalenderen TAMMARTAGAQ .

Derudover har INUVA lang erfaring med at agere i alle dele af samfundet og har kontakter overalt. Vi kan derfor i høj grad fungere som isbrydere for journalister og tv-hold i hele landet. 

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.