Spring til indhold

Vært, konferencier og konference

Både Maria og Rasmus har erfaring med at fungere som vært og konferencier. Især Maria er kendt for sin positive, elegante og præcise måde at eksekvere et arrangement på.

For os at se er kunsten at kombinere den positive energi og oplevelse med en uhyre stram styring af tid og indhold. På denne måde oplever gæster og deltagere ikke at de tages igennem et stramt program, men oplever derimod et behageligt flow og en positiv stemning af smil, veltalenhed og gode faglige indspark.

Vi tilbyder blandt andet: 

  • Værtskab ud fra jeres program på såvel grønlandsk som dansk
  • A-Z værtskab, det vil sige hjælp til læggelse af program, udvælgelse af sted og indretning af dagens forløb.

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.