Spring til indhold

Virksomhedsoptimering

At drive og lede en virksomhed er en spændende og afvekslende hverdag, og man bliver naturligvis grebet af den hverdag og det kick det giver at drive en virksomhed. Det ved vi efter selv at have haft flere gode virksomheder gennem årene. Ofte kan det dog også være svært at se sin egen virksomhed udefra og derfor svært at se hvor der ligger nye muligheder for forbedringer, effektivitet og øget arbejdsglæde. Vi tilbyder derfor virksomhedsoptimerende forløb.

Sammen med ledelsen fastsætter vi hvad der skal kigges på, og gennem en inddragende, sparende og ærlig proces kigger vi på det I ønsker. I behøver ikke vide hvad løsningerne er, det kan f.eks. være at I oplever stor medarbejderomsætning, nedadgående salg, ustruktureret administration eller interne kommunikationsudfordringer. Dér kan vi så tilbyde et blik udefra og en systematisk fremstilling af de mulighedsrum vi mener I kan agere i som ledelse.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Effektiviseringsforløb og analyse af forretningsgange
  • Kommunikationsoptimering af interne processer mod øget effektivitet og arbejdsglæde
  • Kulturanalyse og forandringsprocesrådgivning
  • “Et blik udefra” på uudnyttede potentialer for nye markeder og samspil med andre i samfundet.

HAR DU EN IDE, EN UDFORDRING ELLER BARE EN LØS TANKE?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du behøver slet ikke vide hvad det egentlig er du vil have løst. Vi er alle tre gode at sparre med, vi er løsningsorienterede og vi oversælger ikke os selv. Så ring gerne til os hvis du har noget du gerne vil vende, så tager vi en god og ærlig snak om hvordan du og din organisation kan komme videre. Derudover:

Det kan også være du har brug for noget helt skræddersyet som en række arrangementer, et 1årigt projekt om fiskeriudvikling eller en akademisk skriverkarl på en rapport. Ring til os – så ser vi hvad der kan lade sig gøre.